Vier bezoekers overleven 31 uur Wildlands

EMMEN

De 31-uurs openstelling van Wildlands leverde vier bezoekers op die ook daadwerkelijk 31 uur in het park verbleven.

Richard Elferink uit Coevorden, Joop Kelders uit Groningen, Twan Biemans uit Meppel en Sylvia Steenbergen uit Emmen - ze hebben zo’n 46 kilometer gelopen - zijn door Wildlands-directeur Frankwin van Beers in het zonnetje gezet en uitgenodigd om tijdens de WildNights - de verlichte avondopenstelling in december - als VIP-gasten aanwezig te zijn. Het programma van de 31 uurs-openstelling was divers. Zo werden er dierpresentaties bij de dieren gegeven, waren er workshops fotografie en gaven archeologen uitleg over hun werk. Ook konden liefhebbers een yogales volgen of kregen ze tips voor een eigen film van natuurfilmer Tim Visser, die meewerkte aan de Wildlands tv-serie op SBS6. Zaterdag overdag hield ook War Child een Kidsclubdag in het park. De Emmer burgemeester Eric van Oosterhout overhandigde daar samen met War Child kidsclublid Livia (8) een cheque ter waarde van 4435,67 euro. Dit bedrag gaat naar War Child.

Auteur

Redactie