Stekjes wijken voor theatertalent in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN

Theater maken kan overal. Dat vinden de makers van Loods13. Daarom zijn ze voor hun voorstellingen voortdurend op zoek naar bijzondere locaties in Drenthe. Voor het jaarlijks terugkerende jongerenproject Total Loss is gekozen voor een van de kassen van Drenthe Flowers in Klazienaveen.

Drenthe Flowers gunt de theatermakers en spelers van Loods13 hun bijzondere locatie en zijn bereid de bedrijfsvoering ervoor aan te passen. “Dan planten we die stekjes toch een week later”, zeggen de kwekers. “Het is goed om te laten zien dat er mooie dingen gemaakt worden in Klazienaveen.”

Total Loss

En dus is in de herfstvakantie de kas aan de Strijp 8 in Klazienaveen de plek waar tien theatermakers en dertig jongeren uit Drenthe onder de noemer Total Loss gaan werken aan de voorstelling Pluk de Dag die op 26, 27 en 28 oktober op deze locatie is te zien. De voorstelling Pluk de dag gaat over verwondering, het leven pakken, om je heen kijken en zien wat je hebt. Pluk de dag wordt gemaakt in samenwerking met de dansers van Teddy’s Last Ride (ontstaan vanuit Club Guy & Roni), Urban House en Studio Tape. De kaartverkoop voor Pluk de dag is inmiddels gestart. Jongeren die mee willen doen, kunnen zich nog last minute aanmelden voor Total Loss. In plaats van 120 euro betalen ze dan 99 euro, inclusief lunch en diners. Zie ook: www.loods13.nl.

Auteur

Redactie