War Child Kidsclub in Wildlands tijdens marathon

EMMEN

De War Child Kidsclub organiseert zaterdag de tweede editie van haar clubdag in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Samen met de Emmer burgemeester Eric van Oosterhout zijn YouTubers Quinty (@Quinsding) en Niels (@Gierige Gasten) van de War Child Kidsclub aanwezig bij de feestelijke opening.

Daarnaast treden de zusjes en oud-deelnemers van het Junior Songfestival Sarah & Julia op. De Kidsclubdag in Emmen biedt een afwisselend programma van leren en plezier. Na het optreden van Sarah & Julia is er tijd voor een meet & greet voor alle kidsclubleden met zowel het zangduo als de YouTubers. Ook kunnen kinderen skypen met leeftijdsgenoten in bezet Palestijns gebied om meer te weten te komen over de situatie van de kinderen in een oorlogsgebied. Tijdens het evenement maken de kidsclubleden een levensgroot peace-teken en zijn er typische War Child-activiteiten. Vanaf 12.00 uur kan iedereen zelf Wildlands ontdekken. Om 16.55 uur sluit het park de marathonopenstelling van 31 uur gezamenlijk met alle gasten af. Dat een dierentuin zo lang geopend is, is nog niet eerder gebeurd in Nederland. Wildlands steunt met deze samenwerking War Child’s visie: een toekomst in vrede voor alle oorlogskinderen. Leden van de Kidsclub kunnen 21 oktober gratis naar binnen op vertoon van hun clubpas. Ouders en verzorgers van de clubleden krijgen 10 euro korting op hun entreeticket. De War Child Kidsclub telt 350 leden van 8 tot 12 jaar.

Auteur

Redactie