Care Watch uit Zwinderen naar Las Vegas

ZWINDEREN/LAS

VEGAS - Care Watch van het bedrijf Ninthway uit Zwinderen is geselecteerd om af te reizen naar de grootste techbeurs ter wereld: de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Prins Constantijn gaat in januari 2018 mee naar Sin City, samen met Care Watch.

CES houdt op donderdag 26 oktober het evenement CES Unveiled in de Amstedamse Beurs van Berlage. CES Unveiled is een voorproefje op Las Vegas, waar de techbeurs jaarlijks wordt gehouden. In de Beurs van Berlage laten speciaal geselecteerde start-ups uit Nederland en omringende landen hun innovaties zien aan journalisten, investeerders en inkopers. Ook Care Watch krijgt die kans.

Het Zorghorloge

Care Watch is een zorgconcept waarmee ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Het idee voor Het Zorghorloge ontstond enige jaren geleden toen bedenker Martine Bal in haar vroegere woonplaats Zwinderen zag dat het steeds moeilijker werd om zorg en faciliteiten te behouden in de dorpen om haar heen. Bal woont thans in Coevorden. Het Zorghorloge is een multifunctionele alarmknop in de vorm van een horloge. Meer informatie staat op de site www.hetzorghorloge.nl.

Auteur

Redactie