Wildlands Foto van de Week - 25

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is deze keer gewonnen door Yvonne Prins uit Emmen. Een prachtige foto waarop duidelijk te zien is dat de ijsbeer en het meisje interesse tonen in elkaar.

Het kinderhandje op het glas zorgt voor iets vertederends alsof ze de lief ogende beer aait. Of de ijsbeer er ook zo over denkt, laten we maar even in het midden.

Foto insturen

Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie