Avondschool op weg naar eerste lustrum

EMMEN

Twee recente dinsdagavonden was het een drukte van belang bij het gebouw van Pro Emmen aan de Ullevi. Hier waren voor het vierde jaar de informatie- en inschrijfavonden voor de Avondschool.

Ook dit jaar wordt er alweer gesproken van een succes omdat inmiddels zich meer dan 140 deelnemers hebben ingeschreven. Belangstellenden kunnen deelnemen aan onder meer VCA, rekenen, Nederlands, Engels, NT2 en EHBO. Het is het kernteam van de Avondschool ook dit jaar weer gelukt voldoende vrijwilligers te vinden die alle vakken kunnen geven.

Lastige klus

Op zich is dat altijd weer een lastige klus en de Avondschool is dan ook altijd op zoek naar meer vrijwilligers en uitbreiding van het cursusaanbod. Op dit moment vormen de scholen die gezamenlijk de Avondschool hebben opgezet de enige bron van inkomsten. Pro Emmen, RENN4 De Atlas en de Thriantaschool zoeken als initiatiefnemers van de Avondschool samen naar alternatieven.

Auteur

Redactie