Demi Frikken wint PvdA-tekenwedstrijd

COEVORDEN

De zeventienjarige Demi Frikken uit Coevorden heeft de tekenwedstrijd 'Tekenen voor Coevorden' gewonnen. De wedstrijd werd uitgeschreven door de PvdA Coevorden voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar.

Demi maakte de winnende tekening van de watertoren in Coevorden. De PvdA Coevorden is onder de indruk van de kwaliteit van de tekening en het grote talent dat Demi met deze tekening laat zien. De partij heeft er dan ook alle vertrouwen in dat zij de betaalde vervolgopdracht - die ze als prijs heeft gewonnen - op een bijzondere wijze gaat vormgeven. Met bestuurslid Jan Wessels en voorzitter Marko Slangewal werd begin deze week de invulling van de vervolgopdracht besproken en vastgesteld. Demi heeft veel zin om aan de slag te gaan met de vervolgopdracht. "Het is eens een keer wat anders dan wat ik normaal teken", laat ze weten.

Auteur

Redactie