Grenzeloos vertrouwen tijdens Het Grote Voor Elkaar Festival | Op de voorpagina

EMMEN

Het weer had op zijn zachtst gezegd wat beter gekund, maar voor de rest was het zaterdag goed voor elkaar in Emmen centrum. Het Grote Voor Elkaar Festival werd er gevierd.

De organiserende projectgroep bestond uit Marlies Zeeman en Fenneke Mensen namens de bewoners en Pia Elenbaas, Eline Faber, Susan Hoexum, Jolien de Boer, Thea van der Veen, Lisette Hooijer en projectleider Marjan Huisman van de gemeente Emmen. Bewoners van de gemeente lieten hun initiatieven in eigen dorp of wijk zien op het Marktplein.

Rick Koekoek

In de Grote Kerk dachten bewoners samen met ambtenaren en vijftien culturele organisaties mee over de cultuurnota. De bezoekers van het festival konden ook het gemeentehuis bezoeken. In het gemeentehuis was spektakel verzekerd door de komst van biketrial rijder Rick Koekoek uit Erica. De dertiger gaf er clinics en verzorgde demonstraties in de kantine van het gemeentehuis. Het publiek keek met open mond toe. Hoe loopt deze sprong van Koekoek af?

Auteur

Redactie