Win vrijkaarten voor K3 in Plopsa Indoor Coevorden

COEVORDEN/DALEN

De meiden van K3 zijn op zaterdag 14 en zondag 15 oktober te gast in Plopsa Indoor Coevorden tijdens het zogeheten K3 Love Cruise Weekend. Bezoekers kunnen dan genieten van een optreden met Marthe, Klaasje en Hanne.

K3 geeft het optreden beide dagen vanaf 14.30 uur. Daarnaast ontmoeten de bezoekers hun favoriete Plopsa-helden tijdens meet en greets, kunnen ze zich uitleven op meer dan 25 attracties en sluiten ze de dag feestelijk af in een kleurrijke confettiregen.

Vrijkaarten

Deze krant geeft vijf setjes van twee vrijkaarten weg voor het K3 Love Cruise Weekend. Stuur uiterlijk maandag 9 oktober een e-mail naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl om kans te maken. Meer informatie staat op www.plopsaindoorcoevorden.nl.

Auteur

Redactie