Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag naar Atlas Theater

EMMEN

Een ‘high speed dance concert’ over het leven als spel. Het tempo ligt hoog, de lat steeds hoger.

Het computerspel Tetris is mateloos fascinerend en verslavend. Tetris veroverde razendsnel de wereld toen het in 1984 werd uitgevonden. Choreografe Roni Haver was er zelf ook ooit aan verslingerd. Nu maakt zij een explosieve voorstelling waarin de prijswinnende dansers van Club Guy & Roni en de ijzersterke musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel. In een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op je af komen.

Metafoor

Tetris Mon Amour is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht kan zijn levensscore verbeteren. Hoe hard kun jij jezelf opjutten, terwijl je moet passen in een bestaande structuur? De enige manier om overeind te blijven is om op de hoogste snelheid je zelfbeheersing te bewaren. Met nieuwe muziek van Thijs de Vlieger, bekend van het succesvolle elektronische trio Noisia. In Tetris Mon Amour ligt het tempo hoog en de lat steeds hoger. De totale ineenstorting ligt altijd op de loer. Tetris Mon Amour is op donderdag 2 november vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie