Zweelermarkt met Melrose op vrijdagavond

AALDEN/ZWEELOO

De 46e Zweelermarkt staat voor de deur. Dit jaar is de markt voor het eerst in oktober, omdat er in de zomermaanden al zoveel in de regio georganiseerd wordt volgens de organisatie.

Het belooft van 6 tot 8 oktober een gezellig weekend te worden bij de Brink in Aalden. Met feestband Melrose op vrijdagavond en de traditionele warenmarkt met optredens van shantykoor The Sweelsingers op zaterdag. Ook zendt RTV Drenthe live uit met het programma Hemmeltied. Van zaterdag op zondag wordt er 24 uur lang gewandeld rondom de Brink in het kader van de Samenloop voor Hoop.

Melrose

Voor vrijdagavond 6 oktober hebben de drie dames van de organisatie Melrose weten vast te leggen. Deze band is hier in Zweeloo en omstreken zeker niet onbekend. Ook dit jaar zijn ze vastbesloten om er weer een mooi feest van te maken. Kaarten zijn dit jaar verkrijgbaar in de voorverkoop voor 10 euro per stuk. Afhalen kan bij Anytyme Aalden of bij Studio B-B in Aalden. Aan de kassa kost een ticket 12,50 euro. Aanvang van het muzikale gebeuren is 21.00 uur en de tent gaat een half uur eerder open. Op zaterdag 7 oktober start om 10.00 uur de warenmarkt. Kooplieden uit verschillende windstreken reizen af naar Aalden om hun waar aan de man te brengen. Op hetzelfde tijdstip zendt RTV Drenthe live vanaf de Brink in Aalden het programma Hemmeltied uit. Het belooft een gezellige dag te worden met optredens van de Sweelsingers. De markt eindigt om 15.30 uur. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden voor de markt bij Ankie Tangenberg: ankietangenberg@hotmail.com.

Auteur

Redactie