Open dag in Emmen bij Tandartspraktijk Mulder

EMMEN

Nooit meer een loszittend kunstgebit. Dat is wat een kunstgebit op implantaten mogelijk maakt. Daarover gaat de open dag op zaterdag 7 oktober bij Tandartspraktijk Mulder in Emmen.

Bezoekers kunnen er tussen 10.00 en 15.00 uur meer te weten komen over een kunstgebit op implantaten. Er wordt een presentatie gegeven over implantaten en belangstellenden krijgen persoonlijk advies.

Veel pijn

Mensen die al jaren last hebben van een slecht passend kunstgebit ondergaan vaak veel pijn. Velen van hen kunnen niet zonder pijn eten en voelen zich erg onzeker. Ze durven niet meer breeduit te lachen en te spreken. Een klikgebit - zoals een kunstgebit op implantaten ook wel genoemd wordt - is een duurzame oplossing. Tandtechnicus Gerrit de Hoop van Tandtechniek Emmen en tandarts-implantoloog Harko Mulder zijn op 7 oktober aanwezig om vragen van een antwoord te voorzien. De praktijk is te vinden aan de Brinkenhalte 22 in Emmen. Meer informatie: bel 0591-622822.

Auteur

Redactie