Easterfield zondag in finale Dutch Blues Challenge

EMMEN

De blues- en rockband Easterfield uit de Emmer wijk Barger-Oosterveld staat zondag 8 oktober in de landelijke finale van de Dutch Blues Challenge 2017. De band strijdt in Nieuw-Vennep tegen vijf andere bluesformaties om de titel ‘Beste bluesband van Nederland’. Tijdens de voorronde in mei nam Easterfield het in Hoogeveen op tegen vijf andere bands en kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Tijdens de finale moeten bluesbands in twintig minuten aan een jury en publiek laten horen wat ze kunnen. Easterfield schreef speciaal voor de finale een nieuw nummer. Een onafhankelijke jury selecteert één band en één duo die namens Nederland mee mogen doen aan de International Blues Challenge in Memphis. Daarnaast mag de winnaar van de finale naar de European Blues Challenge in Hell (Noorwegen). Meer informatie: www.dutchbluesfoundation.nl.

Auteur

Redactie