Marieke Alberts: 'De sfeer was ontzettend goed'

EMMEN

Jaarlijks is het op de vierde dinsdag in september de Dag van de Thuiszorg. Het Icare wijkteam dat werkzaam is in de Emmer wijk Rietlanden organiseert dan steevast een gezellige middag voor klanten en mantelzorgers. Zo ook dit jaar.

De medewerkers bakten ruim driehonderd pannenkoeken voor de gasten. Wijkverpleegkundige Marieke Alberts vertelt: “We hebben een gezellige middag gehad. De sfeer was ontzettend goed en ook het weer zat mee. Het was een zoete inval van klanten, maar ook bezoekers van de apotheek en de fysiotherapeut waarmee wij de parkeerplaats delen kwamen langs voor een pannenkoek. Voor de klanten die niet in staat waren langs te komen of niet konden op deze dag hebben we pannenkoeken ingepakt en gebracht. Zo heeft iedereen kunnen genieten van deze dag. Al met al was het een geslaagde dag. Op naar volgend jaar!”

Auteur

Redactie