Groot feest bij ’t Pant in Emmen centrum

EMMEN

Tot en met vrijdag 6 oktober wordt feest gevierd bij ’t Pant in Emmen centrum. De reden: volgens De Trans worden daar al tien jaar de mooiste producten gemaakt en verkocht door cliënten van De Trans. En daar zijn alle 23 cliënten die hier werken erg trots op.

“Ik vind het leuk om iets heel moois te maken, maar nog leuker vind ik het wanneer een klant er heel blij mee is of het wil laten inpakken als cadeautje”, glundert een trotse medewerker. Zij hoopt dat veel mensen een bezoekje brengen aan haar winkel en zien wat voor een leuke winkel ’t Pant is.

Keramiek

De winkel ’t Pant ligt vol met cadeau-artikelen. De meeste producten worden met zorg gemaakt door cliënten van De Trans op verschillende dagbestedingslocaties. Zo zijn er producten van keramiek, hout en papier. Ook wordt de winkel elk seizoen weer omgetoverd in een passende sfeer. Tijdens de feestweek kunnen bezoekers alvast een kijkje nemen bij de kerstproducten, allemaal passend bij de nieuwste woontrends. Tijdens de feestweek krijgen klanten korting op alle producten. De hoogte van de korting wordt bepaald met een rad van avontuur en kan oplopen tot vijftig procent. De locatie is Wilhelminastraat 79 in Emmen, van maandag tot en met vrijdag open tussen 9.30 en 16.00 uur. De producten van ’t Pant zijn ook verkrijgbaar via: www.webshopdetrans.nl.

Auteur

Redactie