Abiant Uitzendgroep is open in Emmen

EMMEN

Abiant Uitzendgroep opende maandag de deuren van de nieuwe locatie in Emmen. In het nieuwe verzamelgebouw aan de Jacob le Mairestraat 2 kan iedereen die op zoek is naar werk of personeel langskomen op de begane grond.

Edwin Bijlsma, regiomanager van Abiant Uitzendgroep: “Abiant staat voor betrokken, bezield en dichtbij. Door de groeiende vraag naar arbeidskrachten in deze regio en met de expertise van mijn collega’s Bert Schepers en Gea Drenth willen we graag onze deuren openen in Emmen. Hierdoor zijn we dichter bij onze medewerkers en opdrachtgevers.”

Aan de slag

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties in Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2000 uitzendmedewerkers namens het bedrijf aan de slag. “We hebben vestigingen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland, waardoor we midden in het werkveld zitten en altijd dichtbij zijn voor medewerkers en opdrachtgevers. We hebben werk in de sectoren bouw, agrarisch, techniek, transport en logistiek, groen, industrie, productie en grond-, weg- en waterbouw.” Meer informatie staat op de website www.abiant.nl.

Auteur

Redactie