Wildlands Foto van de Week – 23

EMMEN

De eerste Wildlands Foto van de Week in oktober is gemaakt door Kevin van den Hoven. Het leven van een baviaan gaat niet altijd over rozen in een groep. Dat gegeven wordt volgens de jury goed uitgebeeld op deze foto.

“Een mooie actiefoto! Knap om dit beeld zo scherp vast te leggen”, luidt het oordeel. Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker.

Foto insturen

Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie