Succesvolle aftrap Vlog battle met Stuk TV

EMMEN

Giel, Thomas en Stefan van Stuk TV gaven vorige week een masterclass vloggen in het Atlas Theater en Wildlands. Daarmee trapten zij samen met zo’n tweehonderd jongeren uit de regio de Vlog battle af.

Na afloop konden de jongeren tijdens een meet en greet met de beroemde vloggers op de foto. Hiermee start de eerste periode van zes weken van de Vlog battle met als thema techniek en entertainment. Jongeren in de regio op een speelse en uitdagende manier warm maken voor alles wat met techniek te maken heeft. Dat is waar het in de Vlog battle om draait. Met de tips van Stuk TV op zak kunnen de jongeren dit schooljaar gaan vloggen over verschillende techniekthema’s. In de eerste ronde van zes weken staan techniek en entertainment centraal. De jonge vloggers mogen onder meer bij Kinepolis, Toolbox, Escape Room en Max Media achter de schermen kijken en daar vlogs over maken.

Prijzen

Via de website van de Vlog battle sturen ze de filmpjes in en een vijfkoppige jury bepaalt na elk thema een winnaar. Er wordt onder meer gelet op het aantal likes, de inhoud en de creativiteit. Prijswinnaars gaan uiteindelijk naar huis met een MacBook, iPhone, vlogcamera of andere prijzen. Jongeren die alsnog mee willen doen kunnen zich aanmelden via www.vlogbattle.nl.

Auteur

Redactie