Dalense Dilana brengt fans in vervoering | Op de voorpagina

COEVORDEN/DALEN

Het zevende seizoen in het Coevorder Theater Hofpoort is onderweg. De nieuwe jaargang werd vrijdagavond en zaterdagavond (foto) geopend met een intiem theaterconcert van Dilana Smith. Dilana Smith is overigens de artiestennaam van Dilana Robichaux.

De excentrieke zangeres uit Dalen werd begin dit jaar uitgeschakeld tijdens de knock-out fase van The Voice of Holland. De geboren Zuid-Afrikaanse woonde eerder tijdelijk in Emmen. Dilana werkte samen met onder anderen Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers) en Gilby Clark (Guns N’ Roses). De Dalense rockzangeres stond al twee keer eerder in een uitverkocht Hofpoort met een intieme show. Zij heeft ondertussen vier studioalbums achter haar naam staan.

Geluksgetal

Elf is het geluksgetal van Dilana. “Mijn telefoonnummer heeft een elf, mijn hotelkamers hebben meestal een elf en als ik bijvoorbeeld een nieuw album maak, bestaat het uit elf liedjes”, liet ze eerder dit jaar optekenen in de ZuidOosthoeker.

Auteur

Redactie