Carmelcollege en handbalschool intensiveren samenwerking

EMMEN

Met de start van het nieuwe schooljaar zijn Stichting Carmel Handbalschool Drenthe (CHD) en het Emmer Carmelcollege een intensievere samenwerking aangegaan. Coördinator topsport Alex Scheper van het Carmelcollege en Ben Kruit - hij is voorzitter van de handbalschool - ondertekenden maandag het contract.

Door de intensievere samenwerking worden de operationele taken ondergebracht bij het Carmelcollege. Alle technische zaken blijven bij de handbalschool. Door de nieuwe werkwijze kan de handbalschool volgens eigen zeggen goede trainingen en begeleiding blijven aanbieden aan talenten.

Werkt samen

De Carmel Handbalschool Drenthe bestaat sinds 2005, is vereniging overschrijdend en werkt samen met handbalclubs in Drenthe en de nationale bond. Talenten kunnen via de handbalschool doorstromen naar het Regionale Talenten Centrum (RTC) en nationale Youth-selecties.

Auteur

Redactie