De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen in Atlas Theater

EMMEN

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Maar waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd, dus niets staat een theaterknaller in de weg. Maar eerst honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is een van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster zet zijn tanden in dit verhaal en tovert de bestseller om tot een knettergekke voorstelling. De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is zaterdag 28 oktober vanaf 14.00 uur en 16.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie