Zelf een huis (ver)bouwen? ‘Hier krijg ik energie van!’

Emmen

Op donderdag 5 oktober 2017 organiseren de gemeente Emmen en Rabobank Emmen-Coevorden de informatieavond ‘Hier krijg ik energie van!’. Tijdens deze avond komen de aanwezigen alles te weten over energiezuinig bouwen. Wat zijn de voordelen van nieuwbouw, wat wordt er verstaan onder energiezuinig bouwen, wat zijn de mogelijkheden en trends en wat scheelt het in de portemonnee? Deskundigen zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Eén van de deskundigen is Bob Sikkes, presentator en het gezicht van de succesvolle RTL4-programma’s Bouwval gezocht en TV-Makelaar Mission Impossible.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag bij deze avond aanwezig zijn meldt u dan aan via www.energie.dichtbijbank.nlDeelname is gratis! De informatieavond vindt plaats in Het Bruggebouw in het gemeentehuis, Vreding 5 in Emmen. Programma 19.30 uur  Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers 19.45 uur  Welkom door Jisse Otter wethouder gemeente Emmen en Roland Welles Directeur Particulieren Rabobank Emmen-Coevorden 20.00 uur  In gesprek met deskundigen over energiezuinig bouwen. Aan tafel Bob Sikkes bekend van de succesvolle tv-programma’s Bouwval gezocht’ en ‘TV-Makelaar Mission Impossible’, Roland Welles directeur Rabobank Emmen-Coevorden, Sophie Room van het gelijknamige Room Ontwerp en Bouwadvies, Marco Nekeman van Invent en Astrid Brinkman accountmanager woningbouwkavels gemeente Emmen. 21.00 uur  Informatiemarkt waarop verschillende bedrijven zich presenteren en u terecht kunt voor informatie en het stellen van vragen. Meet & greet met Bob Sikkes. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Aanmelden kan hier Oktober Woonmaand ‘Hier krijg ik energie van!’ is de start van ‘Oktober Woonmaand’. Tijdens deze maand organiseren de gemeente Emmen en de Rabobank inloopmiddagen in de Rabo WoonWinkel aan de Picassopassage 60-62 in Emmen. Tijdens de inloopmiddagen kunnen mensen met vragen terecht over:
  • Kavelverkoop
  • Vergunning vrij en vergunning plichtig bouwen
  • (ver)bouwplannen
  • Tips voor een vergunningaanvraag
  • Hypotheken
  • Onafhankelijk energieadvies
Medewerkers van de gemeente Emmen staan mensen met vragen over vergunningen en kavelverkoop graag te woord! Op donderdag 12, 19 en 26 oktober van 16.00 tot 19.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig mensen kunnen gewoon binnenlopen. Iedereen is van harte welkom!

Auteur

Redactie Digitaal