Deborah J. Carter naar Jazz op de Zondagmiddag

EMMEN

De eerste Jazz op de Zondagmiddag in café Rue de la Gare in Emmen in het nieuwe seizoen moet volgens de organisatie een klapper worden. Eric van der Veen, uitbater van het Emmer café, is erin geslaagd zangeres Deborah J. Carter voor een optreden op 1 oktober te contracteren.

De Amerikaanse groeide op in onder meer Japan. Zij is door Music Maker beschreven als ‘absolute topklasse’ en is een van de meest dynamische zangeressen in de jazzwereld. Deborah Carter woont tegenwoordig in Amsterdam en behoort tot de top van de Nederlandse jazzscene. Deborah J. Carter wordt in Emmen begeleid door Koos Wiltenburg op bas, gitarist Thomas Zoetelief en Arno van Nieuwenhuize achter het drumstel. Jazz op de Zondagmiddag is van 16.00 tot 19.00 uur. Entree is gratis.

Auteur

Redactie