Vernieuwing fietspad Emmerhout naar centrum

Emmen

De gemeente Emmen startte maandag met de vernieuwing van het fietspad tussen Emmerhout en Emmen centrum aan de Boslaan en Houtweg. Het fietspad dat aan de Emmerdennen grenst heeft veel schade door de opdruk van boomwortels.

Het asfalt wordt daarom vervangen door beton. De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd en duren ongeveer tot de kerst. De werkzaamheden begonnen maandag op het fietspad van Emmen centrum richting Emmerhout. Van de Prinsenlaan tot de Laan van de Bork. De planning is om dit deel begin november af te ronden.

Twee fasen

Daarna gaat de aannemer aan de slag met de zuidkant: van Emmerhout richting Emmen centrum. Van de Laan van de Marel tot aan de Prinsenlaan. Door in twee fasen te werken hoeven fietsers niet om te rijden, maar kunnen zij het fietspad aan de andere kant van de weg gebruiken.

Auteur

Redactie