Veelbelovende celliste Harriet Krijgh naar Atlas Theater

EMMEN

De 25-jarige Harriet Krijgh geldt als één van de meest opwindende en veelbelovende jonge cellistes van dit moment. Haar zangerige en expressieve spel brengt pers en publiek in gelijke mate in vervoering.

Sinds afgelopen zomer is Harriet de artistiek leider van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht. Zij nam die rol over van Janine Jansen. Ook heeft zij sinds juni 2012 een eigen kamermuziekfestival - ‘Harriet & Friends’ - op Burg Feistritz in Oostenrijk. Op 21 oktober komt zij samen met het Concertgebouw Kamerorkest naar het Atlas Theater. Samen spelen zij werken van J.S. Bach, Haydn, Weber en Mozart. Harriet Krijgh en het Concertgebouw Kamerorkest staan op zaterdag 21 oktober vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie