Wildlands Foto van de Week – 22

EMMEN/HOOGEVEEN

De laatste Wildlands Foto van de Week in september is gewonnen door de Hoogeveense Rita Kramer. Niet in de laatste plaats omdat het vrijdag 22 september Wereld Neushoorndag was.

In het rapport van de jury staat verder: “De neushoorn staat in het geheel op de foto en de kleuren zijn prachtig. Het is een fraaie pose van dit machtige dier, die we niet heel vaak zo zien. Totale overgave aan het modderbad en volledig op zijn gemak. Dat is voor dit in het wild ernstig bedreigde dier niet vanzelfsprekend. Een echte winnaar, deze foto!” Deze foto verschijnt niet als origineel in de komende editie van de ZuidOosthoeker. Die krant is gereserveerd voor de winnaar van de Wildlands Foto van de Maand. Deze foto van Rita Kramer maakt uiteraard ook kans om maandwinnaar te worden.

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie