Oog in oog met een T-rex animatronic in Atlas Theater

EMMEN

Sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen in de familievoorstelling Jurassic Revenge. Miljoenen jaren geleden zouden ze zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Een enorme T-rex animatronic van tweeënhalf bij vier meter maakt samen met andere dino’s zijn opwachting tijdens deze voorstelling.

Hoofdrolspeelster Saartje bezoekt een museum en blijft gefascineerd staan bij de T-Rex. De conservator weet haar veel te vertellen: de soorten, hun geboorte en strijd om te overleven. Zo worden Saartje én het publiek meegesleept op een onwerkelijke reis tussen de prehistorie en het heden. Jurassic Revenge is zondag 22 oktober vanaf 13.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie