Zaterdag Burendag in Coevorder wijk Poppenhare

COEVORDEN

Buurt- en speeltuinvereniging Poppenhare doet zaterdag 23 september van 10.00 tot 16.00 uur mee aan Burendag. Wethouder Jeroen Huizing van de gemeente Coevorden opent de feestelijke dag in het kader van project Bewonerstevredenheid Groenonderhoud Poppenhare.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen spullen verkopen op de braderie en rommelmarkt in de Coevorder wijk Poppenhare. Voor de kinderen is er ranja en een ijsje. Omdat het de genoemde buurt- en speeltuinvereniging ontbreekt aan financiële middelen, heeft de club een financiële aanvraag ingediend bij het landelijke Oranjefonds voor het herstellen van de schutting in de speeltuin. De aanvraag is gehonoreerd en vrijdag 22 september wordt de nieuwe schutting geplaatst.

Auteur

Redactie