Gratis ijs voor heel wat gelukkige Oosterhesselers

OOSTERHESSELEN

Een hele wijk in Oosterhesselen wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de trekking van augustus namelijk op postcodegebied 7861 in Oosterhesselen gevallen. Vanaf deze week kunnen de 341 winnaars hun ijsprijs ophalen.

Inwoners van Oosterhesselen die in de augustustrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwste smaken Ben & Jerry's ijs: Home Sweet Honeycomb, Cookie Dough S'wich Up, Topped Salted Caramel Brownie of Cookie Dough ‘Wich Multipack.

Coupon

De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 23 september tot en met zondag 8 oktober bij de supermarkt Coop aan de Edveensweg 14 in Oosterhesselen.

Auteur

Redactie