Nazomerfeest bij Jongeneel in Coevorden

COEVORDEN

Jongeneel Coevorden viert vrijdag 22 september samen met klanten en partners dat het bedrijf 220 jaar bestaan. De opbrengst van deze feestelijke avond is voor het Rudie Zwols Fonds.

Jaarlijks helpen zij tussen de zestig en negentig kinderen. Niet door het geven van geld, maar het schenken van sportkleding, fietsen, laptops, aanvullende kosten in het verlengde van opvang/school, examentraining, deelname aan schoolkampen en andere activiteiten. Het nazomerfeest is van 17.00 tot 22.30 uur. Verschillende leveranciers - RET Bouwproducten, Weekamp Deuren, Rockpanel en Keylite - van Jongeneel geven productpresentaties. Verder is er een dj en kan iedereen genieten van hapjes en drankjes. Inmiddels hebben zich al veel klanten aangemeld voor het nazomerfeest op 22 september. Aanmelden kan via coevorden@jongeneel.nl.

Auteur

Redactie