Geen Coevorder Sloepenrace op 23 september

COEVORDEN

De op zaterdag 23 september geplande 23e editie van de Koevern’se Sloepenrace gaat niet door vanwege een te klein aantal deelnemende teams. Om tot een volwaardige wedstrijd te komen zijn er minimaal zes teams nodig.

Ondanks de inspanningen van de speciale commissie - meer dan 150 uitnodigingen werden verstuurd aan onder meer bedrijven, buurtverenigingen en sportverenigingen - is het niet gelukt om aan voldoende teams te komen. Volgend jaar worden de sloepwedstrijden opnieuw opgenomen in de programmering van de Havenvereniging Coevorden, met daarbij de achterliggende gedachte dat het dan wél lukt om minimaal zes teams bij elkaar te krijgen. “Het moet toch mogelijk zijn om in de stad Coevorden zo’n uniek evenement de organiseren”, zegt een teleurgestelde Joop Westerkamp.

Auteur

Redactie