Voorlichting in Coevorder bibliotheek over taaltrajecten

COEVORDEN/SCHOONOORD

In de week van 4 tot en met 10 september was het de landelijke Week van de Alfabetisering. Deze week wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Lezen & Schrijven.

In de gemeente Coevorden zijn ongeveer 3500 mensen laaggeletterd. Voor het geven van taaltrajecten hebben de taalpunten in Coevorden en Schoonoord hulp nodig van vrijwilligers. Binnenkort start weer een training. Voorafgaand aan de training organiseert het Coevorder Taalpunt een voorlichtingsmiddag over dit vrijwilligerswerk. Deze voorlichtingsmiddag wordt gehouden op donderdag 21 september van 15.00 tot 16.30 uur in de Coevorder bibliotheek. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@taalpuntcoevorden.nl.

Meer informatie

Mensen die meer informatie willen over de cursus kunnen naar dit adres mailen of langskomen tijdens één van de inloopuren. In Bibliotheek Coevorden op donderdag van 13.00 tot 14.00 uur en Bibliotheek Schoonoord op donderdag van 15.00 tot 16.30 uur.

Auteur

Redactie