Pracht en praal tijdens Emmen on Wheels | Fotoserie

EMMEN

De vertoning van de film Gone in 60 Seconds op de parkeerplaats bij de Emmer bioscoop Kinepolis was vrijdagavond het startschot van Emmen on Wheels. In het centrum van de Vlinderstad werd zaterdag een camping voor oldtimers geopend. Een stoet van veertig voertuigen reed zaterdag rond het middaguur over de stadsvloer.

De showdag was op zondag, want die dag bezochten ruim vierhonderd voertuigen het centrum. Duo Feestverlichting, Midlive en Justin Ripassa en Kelly Kimman zorgden zondag voor de livemuziek. Voor het pand van onder meer de redactie van Dagblad van het Noorden en de ZuidOosthoeker stonden marktkramen opgesteld.

Sint-Maarten

Tijdens Emmen on Wheels werd actie gevoerd voor de bewoners van Sint-Maarten. Er stond een oplegger klaar voor het inleveren van statiegeldflessen. Het geld gaat naar het Rode Kruis. Bekijk ook de fotopagina in de ZuidOosthoeker van vandaag.

Auteur

Redactie