Strijd om Gouden Jopa Helm in Veenoord

VEENOORD

De Gouden Jopa Helm staat zaterdagavond 30 september op het programma op de snelle speedwaybaan in Veenoord. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de gouden, zilveren en bronzen Jopa Helm. Zestien coureurs strijden voor de prijzen en de wedstrijd is verdeeld over twintig heats.

De vier beste coureurs rijden twee finale heats. Het programma start om 16.00 uur met een aantal voorseries om de Veenoord Bokaal en de ONK 125cc. Het avondprogramma - de wedstrijd om de Gouden Jopa Helm - begint om 18.45 uur met de voorstelling van de coureurs. Klokslag 19.00 uur begint de Gouden Helm met de eerste heat. De kassa is vanaf 15.00 uur open en entree kost 15 euro. Kinderen van 8 tot en met 14 jaar betalen 5 euro. Parkeren en het programmaboekje zijn gratis. Voor het rijdersveld en andere informatie: www.speedwayveenoord.com.

Auteur

Redactie