An Afternoon of Acoustic Americana in Rue de la Gare

EMMEN

Café Rue de la Gare in Emmen opent het nieuwe muzikale seizoen met een extra concert op zondagmiddag 17 september. Op het podium staan de Engelse muzikanten Alan West, Steve Black en Adam Sweet. Het optreden draagt als titel: An Afternoon of Acoustic Americana.

Helemaal onbekend is het drietal in deze contreien overigens niet. Vorig jaar kwamen ze vanuit het Zuiden van Engeland voor twee optredens naar Emmer-Compascuum. Adam Sweet is een jonge gitarist die sinds zijn zevende gitaar speelt en zingt. Zijn muzikale invloeden zijn Ledd Zeppelin, Deep Purple en Cream. Hij speelt in meerdere Bluesrockbands.

Country

Alan West is liefhebber van country. Hij toerde met legendes als Townes Van Zandt, Guy Clark, Sonny Curtis and Hugh Moffatt. Steve Black komt uit de theaterwereld, maar heeft al meer dan 5000 live-optredens op zijn naam staan. Het optreden in Rue de la Gare is tussen 16.00 en 19.00 uur. De toegang is gratis.

Auteur

Redactie