Wildlands Foto van de Week - 20

EMMEN

De tweede Wildlands Foto van de Week in september is gemaakt door Cherany Akkermans uit Tilburg. Zij legde deze interactie tussen een prairiehond en een fotograaf vast op de gevoelige plaat.

We zien op de fraaie foto een vastberaden blik van de prairiehond richting de onzichtbare fotograaf. Alleen de naar beneden wijzende lens geeft aan dat de fotograaf de wens van de prairiehond inwilligt. Wil de prairiehond privacy of juist contact?

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie