HBV De Veerkracht viert 25-jarig jubileum

COEVORDEN

De Coevorder handboogvereniging De Veerkracht beleefde zaterdag 9 september een feestelijke dag. Op die dag werd namelijk gevierd dat de club alweer 25 jaar bestaat.

Waar de boogschietvereniging 25 jaar geleden begon als een kleine vereniging met zeven leden, is deze met 52 leden uit onder meer Coevorden, Hardenberg en zelfs Duitsland uitgegroeid tot een flinke vereniging waar altijd wel wat te beleven valt. Zo ook tijdens het jubileum. Na een kleine toespraak van clubvoorzitter Eric Beekelaar werd het startschot gelost en werden alle leden uitgenodigd voor een feestelijke verschieting, waarbij er op allerlei verschillende doelen geschoten mocht worden. Van monsters tot appels en van dartborden tot hele kleine doelen die nauwelijks te zien waren. Voor zowel de beginnende als de getrainde schutter was het soms een hele uitdaging om de doelen te raken.

Avondmaal

Uiteraard was er na afloop van de verschieting ook nog tijd voor een feestje en werd na een gezellig avondmaal de dansvloer geopend door de coverband Two Dollar Tuesday. Al met al was het een geslaagd feest dat tot in de late uurtjes doorging en veel bezoekers trok. Veel tijd om bij te komen heeft het bestuur van de club echter niet, want de bestuursleden houden zich ondertussen alweer bezig met het volgende evenement dat op de planning staat. Dat zijn de clubkampioenschappen op zaterdag 14 oktober.

Auteur

Redactie