Stuk TV vermaakt fans tijdens Emmer Uitmarkt | Op de voorpagina

EMMEN

De Uitmarkt Emmen was afgelopen weekend de aftrap van het culturele seizoen in de gemeente Emmen. In de Vlinderstad waren vrijdagavond optredens van onder anderen Stuk TV. Het regende tijdens het concert van Stuk TV, maar de jonge muziekfans genoten met volle teugen. Stuk TV is een kanaal op YouTube, met in de hoofdrollen Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt.

Zij maken sinds september 2011 filmpjes die veel jongeren boeien. Het kanaal bereikte op 18 maart 2016 de mijlpaal van meer dan 1,4 miljoen abonnees. De organisatie van de Uitmarkt - geholpen door veel vrijwilligers - vroeg overigens na het grote evenement speciale aandacht voor Karin Siebring. “Wat heb je je geweldig ingezet in de crewtent, waar het de crew aan niets heeft ontbroken”, staat op Facebook.

Auteur

Redactie