Sunoil Biodiesel heeft vertrouwen in FC Emmen

EMMEN

Suniol Biodiesel spreekt het vertrouwen uit in FC Emmen en sluit een nieuwe sponsorovereenkomst, waardoor het Emmer bedrijf tot en met het seizoen 2019/2020 als partner van de jeugdopleiding van FC Emmen aan de club verbonden is. Daarnaast is Sunoil als shirtsponsor op zowel het thuis- als uittenue van alle jeugdteams te bewonderen.

Directeur Wilfred Hadders van Sunoil Biodiesel: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dit geldt zeker voor een club als FC Emmen. Een goede jeugdopleiding legt een stevige fundering voor het eerste team. De jeugdopleiding maakt de laatste seizoenen bij FC Emmen een uitstekende ontwikkeling door. Daarnaast zijn er dit seizoen drie exponenten van de jeugdopleiding toegevoegd aan de eerste selectie.”

Auteur

Redactie