In de ban van de rode planeet tijdens ‘Enkeltje Mars’

EMMEN

Voor een Enkeltje Mars is je ruimtepak héél belangrijk! Wist je dat... hij voor vertrek als ballon wordt opgeblazen, om te controleren of het pak niet lekt?

En wist je dat je voor een Enkeltje Mars minstens een half jaar in een raket moet reizen? Hoe voelt het eigenlijk om zo ver weg van de aarde te zijn? Het is natuurlijk nog lang niet zeker of en wanneer de eerste mensen op Mars (die vanwege het ijzer in de grond aan zijn rode kleur is gekomen) zullen landen, maar in het theater kan alles. In deze voorstelling worden de bezoekers aan de hand van onder andere miniatuurplaneten en live videobeelden mee genomen naar de wondere wereld van Mars. Enkeltje Mars is op vrijdag 6 oktober om 19:00 uur te zien in het Atlas Theater. Meer informatie en reserveren: ww.atlastheater.nl.

Auteur

Redactie