Coevorder rekenkamercommissie onderzoekt digitale dienstverlening

COEVORDEN

De gemeente Coevorden maakt in haar dienstverlening steeds meer gebruik van digitale kanalen. De komende tijd onderzoekt de eigen rekenkamercommissie de digitale dienstverlening van de gemeente Coevorden.

Inwoners van de gemeente Coevorden kunnen hun mening laten horen door een vragenlijst in te vullen via www.coevorden.nl/digitaledienstverlening. De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met 25 september. Ook van inwoners die geen gebruik maken van de digitale diensten van de gemeente, hoort de gemeente graag hun mening. Zij kunnen de enquête ophalen bij de balie van het gemeentehuis. De vragenlijsten kunnen ook per post worden opgestuurd. Inwoners kunnen een vragenlijst aanvragen bij de gemeente door te bellen: 14 (0524).

Auteur

Redactie