Opleidingen- en banenmarkt in Hoogeveen en Emmen

HOOGEVEEN/EMMEN

Het Festival van het Leren is een landelijke campagne in september ter bevordering van een leven lang leren. In het kader hiervan organiseert het Leerwerkloket in Drenthe een opleidingen- en banenmarkt in Hoogeveen en Emmen.

Om voorbereid te zijn op een toekomst waarbij men meerdere functies op de arbeidsmarkt kan vervullen, moeten burgers goed zijn opgeleid én hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. Het Leerwerkloket stimuleert het leren in alle levensfasen en is er voor iedereen: werkzoekenden, werkenden, scholieren, studenten en werkgevers. Wie weer naar school wil, advies over de loopbaan wil of een opleiding wil volgen kan tijdens de opleidingen- en banenmarkt terecht op: Dinsdag 12 september tussen 15.00-17.00 uur op het gemeentehuis aan Raadhuisplein 1 in Hoogeveen. Donderdag 14 september tussen 14.00-16.00 uur op het Werkplein Zuidoost-Drenthe, Verlengde Spoorstraat 2, Emmen. Ook presenteren UWV en gemeenten nieuwe opleidingstrajecten. Aanmelden is niet nodig, wel is het handig cv’s mee te nemen.

Auteur

admin