Seizoenspresentatie en Open Huis in het Atlas Theater

EMMEN

Een nieuw theaterseizoen staat op het punt van beginnen. Komend weekeinde wordt het culturele seizoen van Emmen bruisend geopend tijdens de Uitmarkt. Bezoekers kunnen, zaterdag 9 september ook een kijkje voor én achter de schermen nemen in het Atlas Theater en genieten van verschillende previews.

Speciaal voor diegene die dit weekend kaarten koopt voor de voorstelling van één van de tijdens de Uitmarkt optredende artiesten geldt een speciale ‘openingsaanbieding’. Programma Start Cultureel Seizoen Seizoenspresentatie: 12:30 uur tot 14:00 uur Om 12:30 uur wordt een preview op het nieuwe theaterseizoen gegeven. Tijdens deze introductie zijn er onder meer optredens van Boris, Bouke, Le Roux d’Anjou en Thijs Kemperink. Open Huis: 14:00 – 17:00 uur Vanaf 14:00 uur gaan de deuren open voor een kijkje achter de schermen. Er is zowel op de begane grond als op de eerste verdieping een route uitgezet. Speciaal Uitmarkt aanbod: Koop op zaterdag 9 of zondag 10 september uw ticket voor één van de onderstaande voorstellingen en ontvang vijf euro korting! Tickets zijn te koop aan de theaterkassa of via www.atlastheater.nl. Kies tijdens het bestellen bij ‘prijssoort’ voor: uitmarkt2017. De korting wordt automatisch verrekend. Boris met Keep the funk alive Donderdag 2 november om 20:30 uur Bouke & live band The Wonderful World of Christmas Donderdag 21 december om 20:00 uur Nieuw fabuleus cabaretduo: Le Roux d’Anjou Echte liefde Donderdag 5 april om 20.30 uur Thijs Kemperink Bonje! Zaterdag 21 april om 20:30 uur Ellen ten Damme PARIS – BERLIN Woensdag 11 oktober om 20:00 uur Meer informatie over de voorstellingen is te vinden op www.atlastheater.nl.

Auteur

Redactie