Sportplein Emmerhout ontvangt 10.000 euro

EMMEN

De werkgroep van het bewonersinitiatief Sportplein Emmerhout is blij met de bijdrage van 10.000 euro van het VSBfonds. Dit bedrag wordt besteed aan de aanschaf van de voetbalkooi.

Ondertussen wordt er op het voormalig asfaltterrein voor de sporthal van Emmerhout hard gewerkt aan de realisatie van de sportvoorzieningen. Er komt een hoogwaardige drain betonnen sportvloer die waterdoorlatend en geluiddempend is. Behalve de voetbalkooi komen er een basketbalveld en tafeltennistafels. In een tweede fase wordt daar een free run, een bootcamp parcours en een beweegtuin aan toegevoegd. Op zaterdag 30 september wordt naar verwachting het sportplein in Emmerhout feestelijk geopend. De activiteiten op het toekomstige plein - voor jong en oud - zullen de saamhorigheid en de onderlinge contacten in de wijk versterken.

Auteur

Redactie