Genieten van meer dan honderd gerechten tijdens MM Culinair | Fotoreportage

EMMEN

Het eerste weekend van september wordt het Marktplein in het centrum van Emmen traditiegetrouw omgetoverd tot het naar eigen zeggen grootste openluchtrestaurant van Drenthe: MM Culinair.

Een proeverijfestijn, waar restaurants uit de omgeving zich van hun beste kant laten zien en zich culinair aan het grote publiek presenteren. De organisatie had een gevarieerd deelnemersveld van restaurants samengesteld, bestaande uit: Bij Sib Bites & Grill, The Grill Company (Parc Sandur), Wildlands, De Mooie Mijt uit Sleen, Su Sardu, De Heeren van Coevorden, Kookatelier Joop Zwiep, Met Stroop ofzo, Rue de la Gare, Hotel Restaurant ten Cate, Gastrovino Van den Bergh Delicatessen, Chef Burger, Toscana IJssalon, Brasserie Groene Buren, Flanagans, Restaurant Stones, Goodfellas en Bakker Bart. Het was smullen!

Auteur

Redactie