FC Emmen-coach Dick Lukkien traint scheidsrechters

EMMEN

Hoofdtrainer Dick Lukkien van FC Emmen geeft op dinsdag 5 september een gasttraining bij scheidsrechtersvereniging COVS HZO Drenthe. De training in het stadion van FC Emmen begint om 19.15 uur en duurt tot 20.30 uur.

Aansluitend verzorgt Ben Haverkort, directielid van FC Emmen, een lezing over zijn ervaringen als profvoetballer bij FC Emmen en uiteraard over zijn profcarrière als scheidsrechter. Haverkort gaat ook in op zijn visie van de toekomstige ontwikkelingen binnen de club. Alle KNVB- en clubscheidsrechters zijn van harte welkom om deze training en lezing bij te wonen. Belangstellenden die alleen de lezing willen bijwonen zijn ook welkom in het clubhuis ‘De Meerfluit'. De lezing start om 21.00 uur. Deelname is gratis.

Auteur

Redactie