N391 van Emmen naar Ter Apel twee weken afgesloten

EMMEN

De N391 is afgesloten voor al het verkeer van maandag 11 september om 7.00 uur tot en met vrijdag 22 september 17.00 uur. De afsluiting geldt voor het hele traject vanaf Emmerschans tot aan de aansluiting op de N366.

De afsluiting is nodig omdat een deel van de in 2014 verbrede weg nog een extra asfaltlaag krijgt. Bovendien wordt de groene middenlijn over het hele traject aangebracht. Als deze werkzaamheden klaar zijn, kan het verkeer voortaan over het grootste deel van de N391 met 100 kilometer per uur rijden. Het verkeer wordt tijdens de genoemde periode omgeleid via Emmer-Compascuum en Nieuw-Weerdinge. De omleidingsroutes zijn met borden aangegeven. N379 bij Roswinkel ook afgesloten In dezelfde periode (11 t/m 22 september) is de N379 bij Roswinkel (Roswinkelerstraat) ook afgesloten, tussen de Zanddijk en de Lagewijk Noordzijde. Deze afsluiting bestond al vanwege de bouw van het viaduct bij Roswinkel. Het verkeer vanuit Roswinkel kon tot nu toe via de op- en afritten van het nieuwe viaduct rijden. Dat is tijdens deze twee weken niet mogelijk. Verkeer vanuit Roswinkel moet gebruik maken van dezelfde omleidingsroute via Emmer-Compascuum richting Ter Apel of Emmen.

Auteur

Redactie