Drentse seniorendag in aantocht in Schoonoord

SCHOONOORD

Van 1965 tot 1972 was de Drentse Bejaardendag een begrip voor alle senioren in heel Drenthe. Ieder jaar trok deze dag in Schoonoord duizenden Drentse senioren.

Toch heeft dit evenement na 1972 geen vervolg gekregen.In 2015 is daar verandering in gekomen. Dit jaar organiseert MobiVit samen met Egbert Jan Maaltijdservice uit Beilen de Drentse Seniorendag op woensdag 6 september in de sfeervolle omgeving van het Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord. Tijdens deze derde editie zijn er optredens van: het Duo Karst, het Amusementskoor Hoogeveen en het Jaknikker-Kapel uit Schoonebeek. Er wordt een driegangendiner geserveerd en de aanwezigen genieten deze dag van diverse hapjes en drankjes. Er is plaats voor 700 mensen. Kaarten kosten 27,50 euro, dat is inclusief lunch, consumpties, optredens en entree voor het Openluchtmuseum. Bestel kaarten via: www.drentseseniorendag.nl of per mail: info@mobivit.nl. Mobivit: 0591-381651. Egbert Jan Catering: 0593-543959

Auteur

Redactie