Eerste editie van Coevorden Bruist in aantocht

COEVORDEN

De activiteitencommissie van de Coevorder Handelsvereniging is actief bezig om nieuwe activiteiten te ontplooien in het centrum van Coevorden. Zo ook zaterdag 2 september, dan is er namelijk Coevorden Bruist.

Dit festijn begint om 12.00 uur en gaat door tot 20.00 uur. De winkels zijn tot 20.00 uur geopend en er is een fair. Veel ondernemers uit Coevorden werken mee aan Coevorden Bruist. Tevens is er een aantal foodtrucks van Coevorder ondernemers en van buitenaf aanwezig. Ook enkele verenigingen werken mee om deze dag tot een succes te maken, zoals de hockeyclub, hardloopvereniging, TVC, In2Dance, de boogschuttersvereniging en volleybal. De dag wordt opgeluisterd door muziek in de Koepel op het marktplein als ook door de stad.

Auteur

Redactie