Sweelpop in Zweeloo ouderwets gezellig | Inclusief fotoserie

ZWEELOO

Het bestuur van Sweelpop kijkt terug op een naar eigen zeggen succesvolle 36e editie van Sweelpop. Het sportpark ’t Alterbarg werd ook dit jaar weer helemaal omgebouwd tot het festivalterrein van Sweelpop.

The Partysquad, It All Started in the Nineties, Papa di Grazzi, The Bruceband en 12AM hebben er met z’n allen voor gezorgd dat iedereen van een grote variatie van muziek heeft kunnen genieten. Er waren rond de 1200 bezoekers. The Bruceband heeft met volle overtuiging de geboekte band The Springsteen Experience vervangen vanwege ziekte van de zanger. Nadat de Dirty Daddies twee jaar achter elkaar de afsluiting mocht verzorgen, heeft dit jaar de band It All Started in the Nineties het feest met een knaller afgesloten.

Auteur

Redactie